Tankar om livet…

Tänk om det är sant att: Det är mina tankar om livet som bestämmer hur livet blir? En sa: Livet är en skitmacka. Man tar en tugga varje dag och försöker svälja. En annan sa: Livet är ett helvete sedan dör man. En tredje sa: Livet är ett enda långt och orättvist slit.

De fick alla rätt. De fann precis det de sökte.

Men en sa: Livet är fullt av underbara överraskningar. En annan sa: Varje dag för med sig minst en sak att vara tacksam för. Och en tredje sa: Livet är en gåva och fullt av möjligheter.

De fick alla rätt. De fann precis det de sökte. Som de tänkte om livet så blev deras liv. Som jag tänker om livet så blir det.

Livet är inte skyldig mig någonting.

Det är givet till mig, utan restriktioner och löften.

Det är upp till mig att göra någonting av det, varje dag.

”Your life is a once in a lifetime opportunity; make the best of it!”

Lämna ett svar