Vi gör det vi vill…

Om du säger: ”Jag vill sluta röka”, men fortsätter röka, så är det ”fortsätta röka” som du vill. Om du säger: ”Jag vill gå ner i vikt”, men stordricker Coca Cola och mumsar i dig popcorn, så är det ”stordricka Coca Cola och mumsa i dig popcorn” som du vill. Det du säger med dina läppar är struntprat. Det du gör är det du vill.

Om du säger: ”Jag vill inte vara kvar på det här jobbet”, och trots det är kvar på det här jobbet, så är det vad du vill, dvs vara kvar och hålla på med det jobbet. Om du säger: ”Jag vill inte vara kvar i den här relationen”, och ändå är kvar i den relationen, så är det just det du vill, dvs vara kvar i den relationen och samtidigt prata om att du inte vill vara kvar.

Hur vet du vad du vill? Kolla på vad du gör. .

Vad du vill visar sig exakt i det du gör. Det är ju inte någon annan som gör det du gör. Utan det är du som gör det du gör. Och du gör naturligtvis det du gör för att du vill göra det du gör. Hade du velat något annat hade du naturligtvis gjort något annat.

Vi gör det vi vill.

Om jag inte är snäll och öm mot dig, så vill jag inte vara snäll och öm mot dig.
Om jag är irriterad och skriker åt dig, så vill jag vara irriterad och skrika åt dig.
Om jag ofta kommer för sent, så är det ”ofta komma för sent” som jag vill. (oavsett vad jag säger och har för ursäkter)

Om jag är öm och kärleksfull mot dig, så är det just det jag vill, dvs vara öm och kärleksfull mot dig. Jag gör det jag vill.

Lämna ett svar