Du är unik!

Inspirationsbrev

Kays inspirationsbrev 14 December 2020

Välkommen till brev nr 21.

Av olika reaktioner som kommit till mig har jag förstått att förra veckans brev kan ha varit ansträngande. Jag vet att det är ett ansträngande innehåll. Därför kommer den här gången ett inspirationsbrev som är långt lättare att ta till sig. Det handlar enbart om att du är unik!
Du är unik!

Vet du egentligen hur viktig du är?

Du är den viktigaste personen i ditt liv. Ingen annan är så viktig som du. Dina barn, din sambo, partner är naturligtvis viktiga. Men de är inte lika viktiga som du. I ditt liv är du den viktigaste personen. Och det enda uppdrag du har i livet det är att göra dig själv lycklig. Först då kan du ge dina barn, din sambo, din partner det absolut bästa och det absolut mesta av dig. Den person som mest behöver ditt totala stöd är alltså du.

På nätet cirkulerar då och då olika fantastiska texter. Nedanstående text är en sådan. Jag vet inte vem som författat texten. Jag tycker att den är bra och viktig.

Läs ofta detta:

Du är den perfekta du.
Ingen kan vara en bättre du, hur mycket de än försöker.
Det innebär inte att du inte kan bli mer än du redan är.
Det innebär helt enkelt att du inte tävlar med någon.
När du verkligen har accepterat det faktum att du har allt du behöver för att bli dig själv helt och fullt gör du dig fri från en konstgjord identitet som du själv har skapat.

Att vara någon du inte är kräver enorma insatser av energi
som skulle kunna användas till någonting mer produktivt.
Eftersom du är unik är budskapet helt klart.
Du har något att erbjuda
som aldrig kommer att bli möjligt en gång till.
Om du inte sätter värde på det är det inte bara en tragedi för dig själv, utan faktiskt för hela världen.

Och läs nu samma text fast med ordet ”du” utbytt mot ”jag”:

Jag är den perfekta jag.
Ingen kan vara en bättre jag, hur mycket de än försöker.
Det innebär inte att jag inte kan bli mer än jag redan är.
Det innebär helt enkelt att jag inte tävlar med någon.
När jag verkligen har accepterat det faktum att jag har allt jag behöver för att bli mig själv helt och fullt gör jag mig fri från en konstgjord identitet som jag själv har skapat.

Att vara någon jag inte är kräver enorma insatser av energi
som skulle kunna användas till någonting mer produktivt.
Eftersom jag är unik är budskapet helt klart.
Jag har något att erbjuda
som aldrig kommer att bli möjligt en gång till.
Om jag inte sätter värde på det är det inte bara en tragedi för mig själv, utan faktiskt för hela världen.


Detta var allt för den här veckan. Känn dig som vanligt fri att dela innehållet i det här inspirationsbrevet med alla dina vänner och alla deras vänners vänner. Om du som läser detta inte redan är prenumerant och känner att du vill ha inspirationsbreven i fortsättningen, så går du in på min hemsida www.kaypollak.com och anmäller dig som prenumerant. Gratis får du sedan varje nytt brev. Vill du ha de tidigare breven så finns dem på hemsidan. Det är bara att gå in där och printa ut dem.

Allt gott till dig!
Kay Pollak

Prenumerera på inspirationsbrev >> www.kaypollak.com/#prenwww.kaypollak.com/#pren

Lämna ett svar